▮▮Coloprice

HiTHIUM · енергосистеми

HiTHIUM ∞Power 6.9MWh 8h

анонсовано

контейнер 20 ftDC-блокрідинне охолодженняLFP · 1300 AhBNEF Tier I

Все нижче — це дані, які HiTHIUM публікує про ∞Power 6.9MWh 8h: даташит, сторінка продукту та прес-релізи. Якщо цифра не опублікована, поле це вказує — ми не робимо припущень.

Схематична ілюстрація — не фото виробника

Варіанти

6,922 MWh

Потужність: 865 kW

Перевірено 2026-08

Варіанти

Показники енергії наведені як номіналу (початок експлуатації) в публікаціях виробника. Одна модель, кілька варіантів тривалості — один корпус з різними номіналами потужності.

ВаріантиЕнергіяПотужністьТривалість
6.922 MWh 8h (0.125P)6,922 MWh865 kW8 h

Характеристики

Хімія елементаLFP
Ємність елемента1300 Ah
Конфігурація елементів4*1P416S
Поставник елементівне опубліковано
Форм-факторконтейнер 20 ft
Тип блокаDC-блок
PCS інтегрованані
Напруга DC1040–1500 (nominal 1331.2) V
Охолодженнярідинне охолодження
Ступінь захистуIP66 (battery compartment)
Температура експлуатації-30…55 °C
Розміри (Д × Ш × В)6058 × 2438 × 2896 mm
Маса50 t
Енергетична щільність135 Wh/kg
Ефективність туди-назад96%
Кількість циклівне опубліковано
Календарний ресурсне опубліковано
Гарантіяне опубліковано
Гасіння пожежmulti-stage active fire detection and protection system (NFPA 855 compliant); agent not specified in datasheet
Покоління8-hour-native LDES (2025)
Оголошена2025-12

Сертифікації

IEC 62619IEC 62477IEC 63056IEC 61000IEC 62933UL 1973UL 9540AUL 9540NFPA 855UN 38.3

Ключові факти

  • Nominal 6,922 kWh in a standard 20ft container using ∞Cell 1300Ah 8h cells (4*1P416S), 0.125P charge/discharge, RTE ≥96% (0.125P, 25 °C ±2 °C) per preliminary datasheet (Jan 2026)
  • Maximum weight 50,000 kg; battery compartment IP66; ≥135 Wh/kg / ≥160 Wh/L; altitude ≤4,000 m
  • Certifications listed as 'in progress' on the preliminary datasheet: IEC 62619/62477/63056/61000/62933, UL 1973, UL 9540A, UL 9540, NFPA 855, UN 38.3
  • Manufacturer states design life up to 25 years, low-GWP coolant, side-by-side and back-to-back deployment (press releases); no cycle-life or warranty figures published
  • Unveiled Dec 2025 (Eco-Day) as part of ∞Power 8 6.9MW/55.2MWh turnkey unit; shown at SNEC and The smarter E 2026; no shipment announcement found as of Aug 2026; power figure derived from stated 0.125P × nominal energy

Що HiTHIUM не публікує для цієї моделі

Ці поля пусті, оскільки жодна публічна специфікація чи прес-реліз їх не наводить. Це теж важлива інформація: запитайте ці значення, перш ніж скоротити список.

Поставник елементівКількість циклівКалендарний ресурсГарантія

Ціновий сигнал

не опубліковано

No published price — Hithium has not disclosed pricing for this SNEC 2026 launch. Built on the world's first cell dedicated to long-duration storage (1300Ah), native 8-hour discharge, 25-year design life; 20-ft container. Directional guide only: sits above Hithium's own 6.25 MWh ∞Power (estimated $68-88/kWh against China H1 2026 tender benchmarks) given the LDES-specific cell and longer design life, but no vendor quote exists to confirm.

З індексу цін BESS від Coloprice — це орієнтир, а не пропозиція. Див. індекс, щоб дізнатися, як було зібрано кожне значення. Див. індекс цін BESS →

Подібні системи від інших виробників

Комерційна пропозиція для HiTHIUM ∞Power 6.9MWh 8h

Coloprice публікується компанією Dream View, яка спеціалізується на закупівлях в Китаї. Для комерційних проектів ми купуємо контейнери BESS напрямо від виробника — перевірений виробник, аудит сертифікацій, інспекція перед відправкою, експорт та логістика — за фіксовану комісію 10%.

Відповідаємо протягом робочого дня. Без спаму та перепродажу контактів.

Джерела: HiTHIUM — Utility System product page · HiTHIUM preliminary datasheet 6,922 MWh, EU, Jan 2026 (Wayback archive of hithium.com PDF) · Product launch — 8-hour-native ∞Power 8 / ∞Cell 1300Ah (Dec 2025) · Press release — SNEC 2026 (∞Power 6.9MWh, ∞Cell 650Ah, ∞Power 10+MWh) · Press release — The smarter E Europe 2026