Порівняння BESS
e-STORAGE (Canadian Solar) SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016) проти HiTHIUM ∞Power 6.25MWh
Обидва стовпці ґрунтуються на даних, опублікованих компаніями e-STORAGE (Canadian Solar) та HiTHIUM. Параметри, які один чи обидва виробники не опублікували, позначені як «не опубліковано»; ми не робимо оцінок та рейтингів.
e-STORAGE (Canadian Solar)
SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016)
5,016 MWh
контейнер 20 ftрідинне охолодженняLFPв наявності
HiTHIUM
∞Power 6.25MWh
6,25 MWh
контейнер 20 ftрідинне охолодженняLFPв наявності
Параметри поруч
| Параметр | e-STORAGE (Canadian Solar) SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016) | HiTHIUM ∞Power 6.25MWh |
|---|---|---|
| Максимальна енергія на одиницю | 5,016 MWh | 6,25 MWh |
| Максимальна потужність на одиницю | 2,4 MW | 3,125 MW |
| Опубліковані тривалості | 2 h · 4 h | 2 h · 4 h |
| Сегмент | енергосистеми | енергосистеми |
| Статус | в наявності | в наявності |
| Хімія елемента | LFP | LFP |
| Ємність елемента | 314 Ah | 1175 Ah |
| Конфігурація елементів | 1P104S pack, 1P416S rack, 12 racks (12P416S) | 4*1P416S (4h) / 8*1P416S (2h) |
| Поставник елементів | не опубліковано | не опубліковано |
| Форм-фактор | контейнер 20 ft | контейнер 20 ft |
| Тип блока | DC-блок | DC-блок |
| PCS інтегрована | ні | ні |
| Напруга DC | 1164.8–1497.6 (nominal 1331.2) V | 1040–1500 (nominal 1331.2) V |
| Охолодження | рідинне охолодження | рідинне охолодження |
| Ступінь захисту | IP55 / NEMA 3R (packs IP67) | IP55 |
| Температура експлуатації | -30…55 (derating from 45) °C | -30…55 °C |
| Розміри (Д × Ш × В) | 6058 × 2438 × 2896 mm | 6058 × 2438 × 2896 mm |
| Маса | 43 t | 48 t |
| Енергетична щільність | не опубліковано | 130 Wh/kg |
| Ефективність туди-назад | 93% | 95% |
| Кількість циклів | 12 000 · 'up to 12,000 cycles and 25 years of design life' (datasheet); '100% useable battery capacity during the first 4 years'; test conditions not published | не опубліковано |
| Календарний ресурс | 25 y | не опубліковано |
| Гарантія | не опубліковано | не опубліковано |
| Гасіння пожеж | Aerosol-based suppression system; dry pipe sprinkler system (options); combustible gas detector with active ventilation | multi-stage active fire detection and protection system (NFPA 855 compliant); type of agent not specified in datasheet |
| Покоління | 3.0 Plus | ∞Pack+ platform (2024) |
| Оголошена | 2025-05 | 2024-12 |
| Сертифікації | IEC 61000-6-2, IEC 62477-1, IEC 62619, IEC 62933-5-2, IEC 63056, NFPA 68 (optional), NFPA 69, NFPA 855, UL 9540A, UN38.3/UN3536 | IEC 61000, IEC 62477, IEC 62619, IEC 62620, IEC 62933, IEC 63056, NFPA 855, UL 1973, UL 9540, UL 9540A, UN 38.3 |
| Публічна технічна специфікація | так | так |
Де вони відрізняються
Тільки параметри, які опублікували обидва виробники, і де значення відрізняються. Не судження — правильний вибір залежить від проекту.
- Максимальна енергія на одиницю: SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016) — 5,016 MWh; ∞Power 6.25MWh — 6,25 MWh
- Максимальна потужність на одиницю: SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016) — 2,4 MW; ∞Power 6.25MWh — 3,125 MW
- Ємність елемента: SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016) — 314 Ah; ∞Power 6.25MWh — 1175 Ah
- Конфігурація елементів: SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016) — 1P104S pack, 1P416S rack, 12 racks (12P416S); ∞Power 6.25MWh — 4*1P416S (4h) / 8*1P416S (2h)
- Напруга DC: SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016) — 1164.8–1497.6 (nominal 1331.2) V; ∞Power 6.25MWh — 1040–1500 (nominal 1331.2) V
- Ступінь захисту: SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016) — IP55 / NEMA 3R (packs IP67); ∞Power 6.25MWh — IP55
- Температура експлуатації: SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016) — -30…55 (derating from 45) °C; ∞Power 6.25MWh — -30…55 °C
- Маса: SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016) — 43 t; ∞Power 6.25MWh — 48 t
- Ефективність туди-назад: SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016) — 93%; ∞Power 6.25MWh — 95%
- Гасіння пожеж: SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016) — Aerosol-based suppression system; dry pipe sprinkler system (options); combustible gas detector with active ventilation; ∞Power 6.25MWh — multi-stage active fire detection and protection system (NFPA 855 compliant); type of agent not specified in datasheet
- Покоління: SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016) — 3.0 Plus; ∞Power 6.25MWh — ∞Pack+ platform (2024)
- Оголошена: SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016) — 2025-05; ∞Power 6.25MWh — 2024-12
- Сертифікації: SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016) — IEC 61000-6-2, IEC 62477-1, IEC 62619, IEC 62933-5-2, IEC 63056, NFPA 68 (optional), NFPA 69, NFPA 855, UL 9540A, UN38.3/UN3536; ∞Power 6.25MWh — IEC 61000, IEC 62477, IEC 62619, IEC 62620, IEC 62933, IEC 63056, NFPA 855, UL 1973, UL 9540, UL 9540A, UN 38.3
Опубліковано лише одним з двох: Енергетична щільність, Кількість циклів, Календарний ресурс.
Варіанти
Варіанти e-STORAGE (Canadian Solar) SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016)
| Варіанти | Енергія | Потужність | Тривалість |
|---|---|---|---|
| S-PL-5016-2h (0.5P; rated DC capacity 4,800 kWh) | 5,016 MWh | 2,4 MW | 2 h |
| S-PL-5016-4h (0.25P; rated DC capacity 4,800 kWh) | 5,016 MWh | 1,2 MW | 4 h |
Варіанти HiTHIUM ∞Power 6.25MWh
| Варіанти | Енергія | Потужність | Тривалість |
|---|---|---|---|
| 6.25 MWh 2h (587 Ah cells, 8*1P416S, 0.5P) | 6,25 MWh | 3,125 MW | 2 h |
| 6.25 MWh 4h (1175 Ah cells, 4*1P416S, 0.25P) | 6,25 MWh | 1,562 MW | 4 h |
Повні карточки моделей
Відкрити e-STORAGE (Canadian Solar) SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016) →Відкрити HiTHIUM ∞Power 6.25MWh →
Інші порівняння
Gotion High-Tech Gotion Grid 5 MWh (ESD1331-05P5015) vs HiTHIUM ∞Power 6.25MWhGotion High-Tech Gotion Grid 5 MWh (ESD1331-05P5015) vs e-STORAGE (Canadian Solar) SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016)Pylontech Container L5000-BAT vs HiTHIUM ∞Power 6.25MWhPylontech Container L5000-BAT vs e-STORAGE (Canadian Solar) SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016)Sunwoda Energy NoahX 2.0 (NoahX-1500/4170, NoahX-1500/5015-L2) vs HiTHIUM ∞Power 6.25MWhSunwoda Energy NoahX 2.0 (NoahX-1500/4170, NoahX-1500/5015-L2) vs e-STORAGE (Canadian Solar) SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016)CATL TENER vs HiTHIUM ∞Power 6.25MWhCATL TENER vs e-STORAGE (Canadian Solar) SolBank 3.0 Plus (CSI-SolBank-S-PL-5016)